Atelier

Werkplaats

is een ander woord voor Atelier. Een ruimte voor de kunstenaar om aan het werk te zijn. Jij bent de kunstenaar van je eigen leven. Al je gaven en talenten kreeg je mee in ontwikkeling. De kunst is deze uit te ontdekken, te herkennen, te erkennen, te ontwikkelen en leren te integreren in jezelf.

PUUR, waarin alles met elkaar verbonden is,                                                        

Hart, Handen, Hoofd. Ziel en Geest, Hemel een Aard. 

Misschien kom je met een abstract, kubistisch, klassiek, impressionistisch, symbolisch, pointillistisch, barok, graffiti, stilleven, landschap of naakt…

Je komt binnen, omdat je toe bent aan het stellen van vragen aan jezelf.

Omdat je toe bent aan het oppakken van het gereedschap, waarmee ja aan jezelf kunt werken.

Je wilt werken aan je eigen essentie.

Kunstzinnig door de focus te geven aan de ver-beelding en dynamisch door de ver-taling die daarop plaatsvindt. het gaat niet uitsluitend om de visuele beelden, maar om de informatie die opkomt vanuit het benaderen van het beeld. Het beeld is het geheel van de ervaring.

het beeld wordt zo de innerlijke boodschapper. Je kunt die boodschap lezen door ernaar te kijken. Er is letterlijk ruimte om het beeld heen. en kan dus vanuit verschillende posities op verschillende wijze geïnterpreteerd worden. En vanuit verschillende kanten belicht. Het beeld nodigt je uit om te gaan begrijpen wat er binnenin je leeft. Door het beeld kun je geprikkeld worden in je herinnering. Kunnen beelden en gedachten herbeleefd worden  en betekenis krijgen. Het beeld kan je ook uitnodigen tot actie want dat wat je creëert is niet star, het is veranderbaar, aanpasbaar en vormend. het is ontwikkeling.

~ontwinden~

Luisteren naar je eigen-wijze hart geeft inzicht:

Wat draag je en waartoe draag je?

Door wie of wat wil jij gedragen worden?

Draag jij jezelf?

Tijdens een workshop, Kunstzinnig dynamisch ontdekken. kun je ervaren wat kunstzinnig dynamisch werken kan inhoud.

Voel je Welkom!

Contact